2013-01-31 19:59:23• hírek • Póti Orsolya

Wedding Expo & Bridal Show Szatmárnémetiben

Február 1-3. között második alkalommal kerül sor „Wedding Expo & Bridal Show" név alatt esküvői kiállításra Szatmárnémetiben. A különlegesnek ígérkező rendezvénynek a Dana Kereskedelmi Komplexum földszinti termei adnak otthont.

Alig egy év alatt mondhatni nemzetközivé nőtte ki magát a szatmárnémeti „Wedding Expo & Bridal Show", hiszen a helyi esküvős szakma színe-java mellett Magyarországról is érkeznek kiállítók. A szervezők célja, hogy az esküvői kiállítás megrendezése hagyománnyá váljon és idővel kiemelt szerepet kapjon a szatmári események között.

A három napos kiállítás a látogatók számára átfogó képet ad majd a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, hiszen bemutatja az esküvő- és rendezvényszervezés legapróbb részleteihez kapcsolódó szolgáltatókat.

A rendezvény során a menyasszonyok megismerkedhetnek a legújabb ruhadivatokkal, a férfiak pedig megtudhatják, hogy mit visel egy trendi vőlegény. A ruhaszalonokon kívül a legjobb cukrászdák és péksütemény-laboratóriumok mutatják be kínálataikat, valamint éttermek, virágüzletek és utazási irodák ajánlatait vehetik szemügyre az érdeklődők.

Hasznos infók szerezhetőek majd a fotózással, videózással, a hangszereléssel, a dekorációval és még számos más - a különleges alkalomhoz köthető - témával kapcsolatban. A helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is.

Amint azt a szervezőktől megtudtuk, az esküvői kiállításra a helyi cégeken kívül egy magyarországi menyasszonyi ruha szalon és egy eperbor termelő pincészet is jelentkezett. A rendezvény érdekessége az „Add férjhez az esküvői ruhádat" elnevezésű projekt lesz, melynek keretében a már férjnél lévő hölgyek eladhatják menyasszonyi ruháikat. A programnak már előre láthatóan nagy sikere lesz, hiszen már több mint harmincan jelentkeztek ruháikkal.

A rendezvényre a belépés ingyenes, és a szervezők igyekeztek mindenki ízlésének megfelelően és pénztárcájához mérten kialakítani a termék és szolgáltatás kínálatot.

A meghívottak, a városvezetők és sajtó képviselői előtt február 1-jén, péntek délben 12 órától nyitja kapuit a rendezvény, az érdeklődőket pedig 13 órától várják. Szombaton és vasárnap 10.00-18.00 óra között látogatható az esküvői kiállítás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: